.

Integritetsinformation

Din integritet är viktig och vi arbetar därför för att säkerställa att den skyddas vid din användning av våra tjänster samt att du ska ha kännedom om vilken information vi sparar. Vi hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR).

Varför sparar vi dina personuppgifter?
Uppgifter såsom namn, adressuppgifter och den organisatoriska tillhörigheten registreras i vårt datasystem. Uppgifterna används endast för administration av användandet av våra tjänster och för att skicka information om relaterad verksamhet.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter lagras bara så länge som det krävs för att uppfylla ändamålen med behandlingen, eller så länge som vi måste lagra dem enligt lag. Därefter raderas eller avidentifieras dina uppgifter på ett säkert sätt, så att de inte längre kan kopplas till dig.

Till vem lämnar vi ut dina personuppgifter?

Vi säljer aldrig dina uppgifter till en tredje part. Uppgifter vidarebefordras till tredje part endast då det krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Din integritet är viktig för oss och därför sätter vi säkerheten i fokus. Vi vidtar åtgärder för att skydda dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen samt etablerade riktlinjer för informationssäkerhet.  

Dina rättigheter

Du har vissa rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen. Om du vill nyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss via kontaktuppgifterna på hemsidan.
Om du vill veta mer om dataskyddslagstiftningen och dina rättigheter kan du läsa mer på dataskyddsinspektionens hemsida.

Cookies

En cookie (kakfil) är en liten textfil som sparas på din dator eller mobila enhet och hämtas därifrån vid senare besök på den aktuella webbplatsen. Equalis använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personuppgifter eller för att sprida uppgifter till tredje part.

Det finns två typer av cookies: permanenta och tillfälliga (sessionscookies). Sessionscookies sparas tillfälligt och försvinner när du stänger webbläsaren. Permanenta cookies sparas som filer på din dator eller mobila enhet under en längre tid. Vi använder permanenta cookies när du sparar ett webbformulär och sessioncookies när du använder Equalis Online

Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För instruktioner om hur du hanterar och raderar cookies, gå till alternativet "Hjälp" i din webbläsare. Du kan välja att avaktivera cookies eller få en avisering varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobila enhet. Observera att du, om du väljer att avaktivera cookies, inte kommer att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats.

Vill du ha mer information om cookies och lagen om elektronisk kommunikation kan du besöka Post- och telestyrelsens webbplats: http://www.pts.se/.

Cookies från tredje part

Vi använder cookies från tredje part för att samla in besöksstatistik i analysverktyget Google Analytics. De cookies som används är både permanenta och tillfälliga cookies (sessionscookies). Besöksstatistik består av ett besökar-ID kopplat till:

-       Hur du hittat till sidan (från sökmotor, länk eller tidigare sida)

-       Antal besök tidigare och första besök

-       Hur länge du stannat på en sida

-       Hur snabbt en sida laddas

Länkar

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser som vi inte har kontroll över. Vi ansvarar inte för sekretesskyddet eller innehållet på dessa webbplatser, utan vi tillhandahåller dessa länkar t.ex. för att göra det enklare för våra besökare att hitta mer information om specifika ämnen.

Uppdateringar i vår integritetsinformation

Vi kan behöva uppdatera vår integritetsinformation. Den senaste versionen av integritetsinformationen finns alltid tillgängligt på vår webbplats. Vi meddelar dig om eventuella väsentliga förändringar i integritetsmeddelandet, exempelvis syftet med användningen av dina personuppgifter, ombudets identitet eller dina rättigheter.

 

Equalis AB

Postadress:

Box 977

751 09 Uppsala

Besöksadress:

Kungsgatan 113

753 18 Uppsala

Se karta

Telefon:

018 490 3100

Fax:

018 490 3199

E-post

info@equalis.se

www.equalis.se

Org.nr.556515-2807